Vergelijk VPN99 via BesteVPN.nl

VPN99

(5)

Gebaseerd op 1 reviews
www.vpn99.net

Betaalmethodes
Visa, Mastercard, Bitcoin & Crypto Currencies
Apps voor
Android, Windows, MacOSX, iOS, Chrome & Firefox
Protocollen
OpenVPN, L2TP, IPSec & PPTP
Overig
Gratis uitproberen
1 dagen geld-terug-garantie
Houdt geen logs bij
12+ Servers
11+ Landen
12+ Server locaties
Contact mogelijkheden
Social Media
Ga naar VPN99 Bekijk 0 pakketten Bekijk 1 review(s)

Beoordeling

BesteVPN.nl heeft in totaal 1 beoordelingen voor VPN99. In totaal heeft BesteVPN.nl 49742 beoordelingen. Dat betekend dat 0% van alle beoordelingen over VPN99 gaat. Onze bezoekers geven VPN99 gemiddeld 5.0 sterren. De gemiddelde score op BesteVPN.nl is 4.5. Hiermee scoort VPN99 hoger dan gemiddeld.

VPN99 Review

Bij VPN99 krijg je binnen 1 dagen je geld terug als na het afsluiten van het VPN abonnement de service toch niet naar wens is. Bij veel providers is dit een soort van proefperiode om binnen deze dagen na te gaan of de VPN service je bevalt.

VPN99 heeft 12 servers om mee te verbinden en dit kan je doen via de volgende protocollen: OpenVPN, L2TP, IPSec en PPTP. Naast het verbinden op een handmatige manier biedt VPN99 de volgende apps om snel en eenvoudig met VPN te kunnen verbinden: Android, Windows, MacOSX, iOS, Chrome en Firefox.

Als je besluit om je abonnement bij VPN99 af te sluiten heb je de keuze uit 4 betalingsmogelijkheden. Met de volgende methodes kun je betalen bij VPN99: Visa, Mastercard, Bitcoin en Crypto Currencies. Je kan hier betalen met een Crypto coin! Met het betalen via een Crypto coin kan je betaling volledig anoniem blijven.

Betalen bij VPN99 doe je met:

Ga naar VPN99 Bekijk 0 pakketten Bekijk 1 review(s)

Abonnementen

Pakket Verbindingen Datalimiet Verlengd automatisch Duur Pakketprijs

Reviews


Михаил Кожевников gaf VPN99: 5.00 sterren

Самый дешевый и стабильный впн

Schrijf een review