Vergelijk SaferVPN via BesteVPN.nl

SaferVPN

(4.8)

Gebaseerd op 2171 reviews
www.safervpn.com

Betaalmethodes
Visa, Mastercard, PayPal, American Express, Discover, Crypto Currencies, JCB, Diners & Google Pay
Apps voor
Android, Windows, MacOSX, iOS, Chrome & Firefox
Protocollen
IKEv2, OpenVPN, L2TP, IPSec & PPTP
Overig
Gratis uitproberen
30 dagen geld-terug-garantie
Houdt geen logs bij
1300+ Servers
50+ Landen
53+ Server locaties
Contact mogelijkheden
Social Media
Ga naar SaferVPN Bekijk 1 pakketten Bekijk 2171 review(s)

Beoordeling

BesteVPN.nl heeft in totaal 2171 beoordelingen voor SaferVPN. In totaal heeft BesteVPN.nl 49742 beoordelingen. Dat betekend dat 4% van alle beoordelingen over SaferVPN gaat. Onze bezoekers geven SaferVPN gemiddeld 4.8 sterren. De gemiddelde score op BesteVPN.nl is 4.5. Hiermee scoort SaferVPN hoger dan gemiddeld.

SaferVPN Review

Dit is de review pagina van SaferVPN. Hier vind je een in diepte analyse van het gebruik van de VPN service bij SaferVPN. In deze review gaan we dieper in op de volgende elementen: Snelheid, installatie, app gebruik, het aantal servers en landen, support en de verschillende pakketten en betalingsmogelijkheden.

SaferVPN snelheidstest

De snelheidstesten voeren wij uit met speedtest.net. Daarbij kiezen we voor de door speedtest.net bepaalde server en een multi connectie. Eerst voeren we de test uit zonder de connectie met VPN en daarna met een VPN connectie. Deze twee tests voeren we direct na elkaar uit*. Na de vergelijking in snelheid met en zonder VPN voeren we daarna een test uit naar een VPN server in Amerika.

De snelheid op onze testlocatie is erg hoog. Hierdoor kunnen we de snelheid van de VPN service in zijn volledigheid testen.

Snelheidstest verbonden zonder VPNSnelheidstest verbonden zonder VPN
Snelheidstest verbonden met VPNSnelheidstest verbonden met VPN
Snelheidstest verbonden met VPN in AmerikaSnelheidstest verbonden met VPN in Amerika

De download en upload snelheid bij SaferVPN verbonden met een server in Nederland is uitstekend. Wat wel opvalt is dat de PING en Jitter relatief hoog zijn. Dit zou kunnen betekenen dat je hier wat last van kan ervaren, al is een snelheidstest uiteraard een moment opname. De snelheid verbonden naar een server in Amerika is ook altijd nog steeds meer dan prima, een hogere PING is hier logisch gezien de afstand tussen ons en de verbonden VPN server. We denken echter dat je de server in Amerika met deze snelheid prima kan gebruiken voor het streamen.

*Ondanks het feit dat we de testen zo direct mogelijk na elkaar uitvoeren is een snelheidstest van veel oorzaken afhankelijk. Hierdoor is een snelheidstest altijd ter indicatie.

SaferVPN installatiegemak

Het installeren van de benodigde app is zeer eenvoudig. Je logt in op je omgeving op de SaferVPN website. De app die hoort bij het systeem waarmee je bent ingelogd wordt automatisch aangegeven.

Download je appDownload je app

Wij hebben de Mac versie geinstalleerd. Na het downloaden sleep je de app naar de applications folder en de app is klaar om te gebruiken. Gebruik je gegevens van SaferVPN om in te loggen bij de app.

Installeer gemakkelijkInstalleer gemakkelijk
Login om VPN te gebruikenLogin om VPN te gebruiken

Er zijn naast de app voor Mac ook andere apps waar je uit kan kiezen. Hieronder staan ze allemaal.

Alle apps van SaferVPNAlle apps van SaferVPN

SaferVPN app gebruiksgemak

In deze analyse hebben we de Mac versie van de app grondig getest en ondervonden of deze handig en functioneel is. De app kiest de voor jou beste server waar je mee kunt verbinden in ons geval de server in Nederland. Uiteraard kan je ook zelf kiezen met welke server je wilt verbinden. Wij denken dat het kiezen tussen de verschillende locaties iets beter aangegeven kan worden.

Eenvoudige app bedieningEenvoudige app bediening
Kies zelf tussen de verschillende locatiesKies zelf tussen de verschillende locaties

In de app is het ook mogelijk om aan te geven over welk VPN protocol je wilt verbinden naar de servers. Standaard staat deze waarden op een automatische keuze. De app kiest dan het protocol wat op dat moment het meest geschikt is. Ook zit de Kill Switch ingebouwd in de app. Wordt de verbinding met de VPN server verbroken? Dan zorgt de Kill Switch ervoor dat er geen internet verkeer meer doorkomt. Hierdoor is je verbinding niet onveilig als de VPN onverwachts wordt uitgeschakeld.

Automatische protocol keuze of kies makkelijk zelfAutomatische protocol keuze of kies makkelijk zelf
Gebruik de Kill Switch om zeker te zijn van internetten met een VPN connectieGebruik de Kill Switch om zeker te zijn van internetten met een VPN connectie

In de app zit ook een snelle verwijzing naar support. Helaas zit het support niet in de app zelf maar wordt je doorverwezen naar de website van SaferVPN. Ook de speedtest die je kan aanklikken gaat naar speedtest.net. We hadden hier liever gezien dat we een speedtest konden doen naar de verschillende server locaties om zo de beste keuze te kunnen maken.

SaferVPN servers en landen

Je kan bij SaferVPN verbinden met ongeveer 1300 servers, op 53 locaties in 50 landen. Dit aantal servers is niet het meeste wat je kan vinden onder de VPN providers. Maar wat SaferVPN goed doet is het beschikbaar maken van verschillende streaming servers. Hiermee garanderen ze dat je in de landen waar deze beschikbaar zijn je altijd de verschillende streamingsdiensten van dit land kan gebruiken.

Speciale servers voor streamingSpeciale servers voor streaming

SaferVPN support

We gaan de support van SaferVPN testen door een live chat te starten over een vrij simpele vraag. We kijken dan hoe snel de klantenservice reageert en hoe snel onze vraag wordt beantwoordt. Daarnaast kijken we ook of de klantenservice medewerker ons vriendelijk te woord staat, ondanks dat we een vrij simpele vraag stellen.

Na het invullen van de chat, die overigens 24/7 beschikbaar is, stond er dat we op plek 5 in de rij waren. We kregen echter al na 13 seconden iemand te spreken waar na 34 seconden heel adequaat ons een antwoord werd gegeven op onze vraag. Hier vroeg ik weer om een kopie van het chat gesprek, deze zou automatisch verstuurd worden na het beëindigen van de chat. 2 uur na het beëindigen van de chat is deze mail nog niet ontvangen. Jammer, maar de support was zo snel met reageren dat we dit door de vingers zien. Super goede support bij SaferVPN!

Na het delen van deze resultaten kijken we naar de support pagina van SaferVPN. Is de support pagina intuïtief? Vind je snel de antwoorden op je vragen?

Zoek gemakkelijk naar antwoorden op je vragenZoek gemakkelijk naar antwoorden op je vragen

De support pagina van SaferVPN is gemakkelijk maar duidelijk. Het biedt je een zoekfunctie voor het vinden van je antwoorden. Daarnaast staat het vol met snelstart gidsen om per apparaat snel te zien hoe je de VPN service van SaferVPN kan gebruiken. Daaronder staan nog alle categorieën met daarbij de antwoorden op veel gestelde vragen. Wij adviseren overigens om gewoon de zoekfunctie te gebruiken die erg goed werkt.

SaferVPN pakketten en betaalmogelijkheden

Het VPN pakket van SaferVPN geeft je de mogelijkheid om met 5 apparaten tegelijk verbinding te maken. De prijs per maand is best stevig aan de prijs. Kies je er echter voor om meteen voor 3 jaar je abonnement af te sluiten dan betaal je nog maar €2,29 per maand.

Pakket Verbindingen Datalimiet Verlengd automatisch Duur Pakketprijs
VPN 5 Geen limiet Ja 30 dagen € 11,77 Bestel
1 jaar € 59,88 Bestel
2 jaar € 71,76 Bestel
3 jaar € 83,39 Bestel

Je kan bij SaferVPN een 24 uurs trial afnemen om geheel vrijblijvend de service te testen. Heb je langer nodig? Dan kan je ook de VPN service proberen door een abonnement af te sluiten en binnen 30 dagen je abonnement op te zeggen als het toch niet bevalt. Binnen deze 30 dagen garanderen ze een geld-terug-garantie.

Je kan op 9 manieren betalen bij SaferVPN. Hierdoor kan je bijna alle denkbare betaalmogelijkheden gebruiken bij SaferVPN. Betalen met Bitcoin kan hier ook, dus zelf de betaling kan dan anoniem blijven!

Conclusie review over SaferVPN

De services van SaferVPN zijn zeer goed. Zeker als we weten dat dit de goedkoopste provider uit onze top 5 is komen we tot de conclusie dat de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend is! Wij vinden, omdat dat je deze provider 24 uur kan proberen en ook nog 30 dagen geld-terug-garantie hebt, dat je SaferVPN zeker een keer moet testen!

Ga naar SaferVPN Bekijk 1 pakketten Bekijk 2171 review(s)

Reviews


Paul gaf SaferVPN: 5.00 sterren

I had a problem starting up the software, but was able to access my account online. Still, the app simply refused my password. Asked for halp using the online chat (27/7!) and got it, very quickly, from Allison. Thanks!

علی صفابخش gaf SaferVPN: 5.00 sterren

تم از برنامه خوب عاشق

Rick Sontag gaf SaferVPN: 5.00 sterren

I got the information from you people , terry was the gentleman who sent me an email this morning and that was the start of everything else happened.

Md Siraj gaf SaferVPN: 5.00 sterren

Хотите убедиться? Протестируйте бесплатно!

Giovanni gaf SaferVPN: 5.00 sterren

I can officially say that Allison Verner has gone above and beyond what I expected from customer service both in the velocity of the reply and the clarity of the instructions. Giovanni DaPozzo

Anna Castriota gaf SaferVPN: 1.00 sterren

Just come back to the UK after a few months abroad. I have tried several times to activate the VPN and it tells me 'login error' when instead everything is correct with my log on details. Also, when I click 'help' it takes me to a page where it says that 'safervpn' refuses to connect'. Honestly, I do not know what to think! I cannot even go to their official home page because I get the same response.. what shall I do? I am really disappointed!!

sandro pineda gaf SaferVPN: 5.00 sterren

sffdf sssa ienb

Alam gaf SaferVPN: 5.00 sterren

Excellent services and instant responses, greetings! I appreciate your professionalism, Mr Allison Verner was spontaneous, meticulous and accurate, highly appreciated. My congratulations to you personally! Thanks and regards

Роман Фарт gaf SaferVPN: 5.00 sterren

Все хорошо аж все время ⌚

non tech gaf SaferVPN: 5.00 sterren

After doing a lot of research I'am glad i picked SaferVPN . Simon Weber gave excellent customer service. Solved problems with setup, billing, tech support. The VPN app works fine. I love it.

Schrijf een review