Vergelijk PureVPN via BesteVPN.nl

PureVPN

(4.8)

Gebaseerd op 9336 reviews
www.purevpn.com

Betaalmethodes
Visa, Mastercard, PayPal, iDeal, American Express, Giropay, Bitcoin, Creditcard, Crypto Currencies, AliPay, Union Pay & Web Money
Apps voor
Android, Windows, MacOSX, iOS, AndroidTV, Linux, Chrome, Firefox, Edge & Amazon Fire TV
Protocollen
IKEv2, OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
Overig
Gratis uitproberen
31 dagen geld-terug-garantie
Houdt geen logs bij
2000+ Servers
140+ Landen
180+ Server locaties
Contact mogelijkheden
Social Media
Ga naar PureVPN Bekijk 1 pakketten Bekijk 9336 review(s)

Beoordeling

BesteVPN.nl heeft in totaal 9336 beoordelingen voor PureVPN. In totaal heeft BesteVPN.nl 49748 beoordelingen. Dat betekend dat 19% van alle beoordelingen over PureVPN gaat. Onze bezoekers geven PureVPN gemiddeld 4.8 sterren. De gemiddelde score op BesteVPN.nl is 4.5. Hiermee scoort PureVPN hoger dan gemiddeld.

PureVPN Review

Dit is de review pagina van PureVPN. Hier vind je een in diepte analyse van het gebruik van de VPN service bij PureVPN. In deze review gaan we dieper in op de volgende elementen: Snelheid, installatie, app gebruik, het aantal servers en landen, support en de verschillende pakketten en betalingsmogelijkheden.

PureVPN snelheidstest

De snelheidstesten voeren wij uit met speedtest.net. Daarbij kiezen we voor de door speedtest.net bepaalde server en een multi connectie. Eerst voeren we de test uit zonder de connectie met VPN en daarna met een VPN connectie. Deze twee tests voeren we direct na elkaar uit*. Na de vergelijking in snelheid met en zonder VPN voeren we daarna een test uit naar een VPN server in Amerika.

De snelheid op onze testlocatie is erg hoog. Hierdoor kunnen we de snelheid van de VPN service in zijn volledigheid testen.

Snelheidstest verbonden zonder VPNSnelheidstest verbonden zonder VPN
Snelheidstest verbonden met VPNSnelheidstest verbonden met VPN
Snelheidstest verbonden met VPN in AmerikaSnelheidstest verbonden met VPN in Amerika

Zoals je ziet is de snelheid op onze testlocatie erg hoog. Daarmee is ook meteen te zien dat wanneer we verbonden zijn met de VPN service deze snelheid niet gehaald wordt. De snelheid die behaald wordt met de verbonden VPN op PureVPN is nog steeds erg hoor en hier zal je in geen enkel geval last hebben van de verbinding met de VPN servers. Ook de snelheid die behaald wordt als je verbindt met de servers in Amerika zijn nog steeds erg hoor. Als je verbonden bent met een server in Amerika zal je geen hinder ervaren.

*Ondanks het feit dat we de testen zo direct mogelijk na elkaar uitvoeren is een snelheidstest van veel oorzaken afhankelijk. Hierdoor is een snelheidstest altijd ter indicatie.

PureVPN installatiegemak

Het is vrij gemakkelijk om bij PureVPN de juiste app te installeren. Als je bent ingelogd op de pagina van PureVPN kan je in het menu klikken op apps. Waar meteen de app aangegeven staat waar jij op dat moment mee bent ingelogd. Wij kozen voor de Mac installatie. Na het downloaden en installeren van de software vraagt de app om in te loggen met de gegevens die je in een aparte email hebt ontvangen.

Download de appDownload de app
Installeer de appInstalleer de app
Log in met de gegevens uit de emailLog in met de gegevens uit de email

Wij kozen voor de Mac installatie maar er zijn uiteraard meerdere apps waar je uit kan kiezen om te gebruiken. Hieronder zie je ze op een rij.

Alle apps van PureVPNAlle apps van PureVPN

PureVPN app gebruiksgemak

We gaan nu de app nader bekijken. Wat meteen opvalt is dat de app onderscheidt maakt tussen het kunnen verbinden met een bepaald land of stad. Maar wat ook mogelijk is om te verbinden met een server die geschikt is voor een populaire website, wij hebben gekozen voor Netflix US.

Gebruik "Run Ping Test" om de snelste server te vindenGebruik "Run Ping Test" om de snelste server te vinden
Kies de website die je wilt gebruiken met VPNKies de website die je wilt gebruiken met VPN

De app van PureVPN heeft heel veel mogelijkheden. De gemakkelijkste optie om te gebruiken is het selecteren van een modus. Je selecteert waar je de VPN het meeste voor gaat gebruiken en de instellingen worden aan de hand van je keuze geoptimaliseerd. Hierdoor weet je dat je ook met weinig kennis van alle instellingen altijd de goede keuze maakt.

In de app zijn heel veel instellingen aan te passenIn de app zijn heel veel instellingen aan te passen
Kies een modus die het beste bij je VPN gebruik pastKies een modus die het beste bij je VPN gebruik past

Wat we apart wilde uitlichten is de optie "Internet Kill Switch". Deze optie zorgt ervoor dat bij een onderbreking van de VPN verbinding je niks meer doet/kan op het internet. Dit zorgt ervoor dat je alleen op het internet verbonden bent als ook echt de VPN verbonden is. Hierdoor is je verbinding altijd veilig.

Activeer de Kill-Switch voor extra veiligheidActiveer de Kill-Switch voor extra veiligheid

PureVPN servers en landen

Je kan bij PureVPN verbinden met ongeveer 2000 servers, op 180 locaties in 140 landen. Dit geeft je voldoende mogelijkheden om altijd met de juiste server of locatie te kunnen verbinden. Het aantal servers, locaties en landen bij PureVPN is heel hoog en PureVPN scoort daarmee dus erg goed.

PureVPN biedt heel veel verschillende servers aanPureVPN biedt heel veel verschillende servers aan

PureVPN support

We gaan de support van PureVPN testen door een live chat te starten over een vrij simpele vraag. We kijken dan hoe snel de klantenservice reageert en hoe snel onze vraag wordt beantwoordt. Daarnaast kijken we ook of de klantenservice medewerker ons vriendelijk te woord staat, ondanks dat we een vrij simpele vraag stellen.

Na het invullen van mijn gegevens in het chatvenster werd ik binnen 10 seconden te woord gestaan. Na het stellen van de vraag duurde het 2,5 minuut voor men het juiste antwoord had gegeven waar ik op hoopte. Zeer snelle service! We vroegen ons een kopie van de chat op te sturen, maar dit werd uiteindelijk netjes uitgelegd dat we dit zelf konden doen. Na dit aangeklikt te hebben hadden we deze ook meteen in de mail zitten. Meer dan uitstekende support!

Na het delen van deze resultaten kijken we naar de support pagina van PureVPN. Is de support pagina intuïtief? Vind je snel de antwoorden op je vragen?

De support pagina met goed werkende zoekfunctieDe support pagina met goed werkende zoekfunctie

De support pagina is goed, volledig en makkelijk te bereiken. Er is een zoekfunctie aanwezig, die het goede antwoord gaf op de vraag die we intypte. Verder kan je snel doorklikken naar verschillende categorien en vind je er een snelle knop naar de chat functie die 24/7 beschikbaar is. De support pagina is ook eenvoudig te vinden vanuit de app, van hieruit kan je ook weer makkelijk een chat starten om je probleem op te lossen. Handig!

Vind ook support en de chatfunctie in de appVind ook support en de chatfunctie in de app

PureVPN pakketten en betaalmogelijkheden

Bij PureVPN hebben ze één product, VPN. We vinden de prijs-kwaliteit verhouding erg goed bij PureVPN. Met name als je voor 2 jaar vooruit koopt bespaar je hiermee 70%! Bekijk in onderstaande tabel wat de kosten zijn per periode.

Pakket Verbindingen Datalimiet Verlengd automatisch Duur Pakketprijs
VPN 5 Geen limiet Ja 30 dagen € 9,60 Bestel
1 jaar € 40,96 Bestel
2 jaar € 61,12 Bestel

Je kan bij PureVPN de VPN service proberen door een abonnement af te sluiten en binnen 31 dagen je abonnement op te zeggen als het toch niet bevalt. Binnen deze 31 dagen garanderen ze een geld-terug-garantie.

Je kan op 12 manieren betalen bij PureVPN. Hierdoor is er altijd wel de betaalmogelijkheid mogelijk die je wilt bij PureVPN. Ook betalen met Bitcoin is mogelijk, dit zorgt er voor dat je nog anoniemer blijft.

Conclusie review over PureVPN

Wij zijn erg tevreden over de gedane testen bij PureVPN. De snelheid is meer dan naar onze tevredenheid, De app is makkelijk te installeren en te biedt zeer veel mogelijkheden, maar is ook voor de minder geavanceerde gebruiker goed te begrijpen en gebruiken. De support was snel en vriendelijk. PureVPN is in prijs/kwaliteit verhouding zeer goed!

Ga naar PureVPN Bekijk 1 pakketten Bekijk 9336 review(s)

Reviews


Dan Gheorghe gaf PureVPN: 5 sterren

Overall a good experience. I haven't noticed noticeable glitches. Works very well on windows 10. If you want to use it to unlock netflix streaming content, it doesn't always works, but I haven't found a stable solution anywhere for that yet.

Magfiratul Naeem gaf PureVPN: 5 sterren

Magfiratulnaeem

Bob M gaf PureVPN: 4 sterren

Very good, but many web sites block traffic from their servers and you have to disconnect to reach them.

Clemency gaf PureVPN: 1 sterren

THIS COMPANY IS TERRIBLE. I purchased the premium account for 1 year and the VPN did not even work! It claims it is better than other companies because international Netflix can't detect it, but that is a bold face lie. I was unable to watch any international netflix. To make matters worse, I reached out about this (communication was horribly slow and I was sometimes flat out ignored) and they have now refused to give me a refund! I'm having to claim fraud through my credit card company.

Babatunde Olusola Busta Ajayi gaf PureVPN: 5 sterren

I had a smooth experience from PureVpn today and as always. My issue was promptly resolved and my service they offer me is the best I ever had compared to previous 6 other providers I have used. Well done, PureVpn.

roberto gaf PureVPN: 5 sterren

I works great

Ralph Naples gaf PureVPN: 5 sterren

very reliable ... keeps me safe

William gaf PureVPN: 5 sterren

usefull easy

Dashlane Customer gaf PureVPN: 5 sterren

Feel save when I browse site and use banking

XzoroTm gaf PureVPN: 5 sterren

Great experience !

Schrijf een review