Vergelijk SaturnVPN via BesteVPN.nl

SaturnVPN

(5)

Gebaseerd op 1 reviews
www.saturnvpn.com

Betaalmethodes
PayPal, Bitcoin, Creditcard & Perfect Money
Apps voor
Geen apps beschikbaar
Protocollen
OpenVPN, L2TP, PPTP & SSTP
Overig
Gratis uitproberen
3 dagen geld-terug-garantie
Houdt geen logs bij
33+ Servers
3+ Landen
Aantal locaties onbekend
Contact mogelijkheden
Social Media
Ga naar SaturnVPN Bekijk 1 pakketten Bekijk 1 review(s)

Beoordeling

BesteVPN.nl heeft in totaal 1 beoordelingen voor SaturnVPN. In totaal heeft BesteVPN.nl 49742 beoordelingen. Dat betekend dat 0% van alle beoordelingen over SaturnVPN gaat. Onze bezoekers geven SaturnVPN gemiddeld 5.0 sterren. De gemiddelde score op BesteVPN.nl is 4.5. Hiermee scoort SaturnVPN hoger dan gemiddeld.

SaturnVPN Review

Bij SaturnVPN kan je eerst een trial afsluiten. Dit geeft je de mogelijkheid om eerst te testen of deze provider goed genoeg is voor jou. Daarbij is het mogelijk om binnen 3 dagen na het afsluiten van een abonnement je VPN op te zeggen en je geld terug te krijgen.

SaturnVPN heeft 33 servers om een VPN verbinding naar te maken. Met deze VPN protocollen kan je verbinden naar de VPN servers van SaturnVPN: OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP. Helaas kan je bij SaturnVPN niet gebruik maken van een eenvoudige app om snel te kunnen verbinden met VPN, je kan de VPN verbinding uiteraard wel altijd handmatig instellen. Op de website van de provider zijn hier vaak gemakkelijke handleidingen voor te vinden.

Mocht je uiteindelijk een betaald abonnement afsluiten bij SaturnVPN dan heb je daarvoor 4 betaalmogelijkheden. De methodes om te betalen bij SaturnVPN zijn: PayPal, Bitcoin, Creditcard en Perfect Money. Je kan hier ook betalen met Cryptocurrency! Een betaling via een Cryptocurrency geeft de mogelijkheid de betaling volledig anoniem te voldoen.

Betalen bij SaturnVPN doe je met:

Ga naar SaturnVPN Bekijk 1 pakketten Bekijk 1 review(s)

Abonnementen

Pakket Verbindingen Datalimiet Verlengd automatisch Duur Pakketprijs
VPN 3 Geen limiet Ja 30 dagen € 4,48 Bestel
90 € 12,57 Bestel
180 € 17,96 Bestel
1 jaar € 26,95 Bestel
2 jaar € 32,34 Bestel
3 jaar € 35,94 Bestel

Reviews


David gaf SaturnVPN: 5.00 sterren

I'm using saturnvpn since 2016 and I'm really happy with their prices, support, and quality. They have really cheap plans with many protocols. I'm using their cisco servers most.

Schrijf een review