Hoe krijg je goedkope vluchten met een VPN

Hoe krijg je goedkope vluchten met een VPN

Luchtvaartmaatschappijen en boekingssites tonen u prijzen op basis van je locatie, dus je betaalt mogelijk veel meer voor vluchten dan iemand in een ander land die naar exact hetzelfde ticket kijkt.
Hoe krijg je goedkope vluchten met een VPN

Gepost op 01-08-2022 18:01

Luchtvaartmaatschappijen en boekingssites tonen u prijzen op basis van je locatie, dus je betaalt mogelijk veel meer voor vluchten dan iemand in een ander land die naar exact hetzelfde ticket kijkt. De kosten kunnen ook oplopen, afhankelijk van uw browsegeschiedenis.

Met een VPN kun je online winkelen vanaf een virtuele locatie naar keuze. Hierdoor kun je betere prijzen voor vluchten vinden omdat je door verschillende markten kunt bladeren. Het kan je browser geschiedenis ook privé houden om te voorkomen dat reissites je gegevens volgen en de prijzen verhogen op basis van je browsegeschiedenis.

Na meer dan 100 VPN's te hebben getest, vonden wij de beste service om goedkopere vluchten te krijgen. Onze eerste keuze is CyberGhost, aangezien het servers heeft in meer dan 89 landen die je kunt gebruiken om toegang te krijgen tot reissites over de hele wereld. Je kunt CyberGhost zelfs volledig zonder risico uitproberen, aangezien het een geld-terug-garantie van 30 dagen biedt.